Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dragonsås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jättegod, till ris och kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp buljongen, blanda äggulorna och crème fraiche. Tillsätt sedan crème faricheblandningen i buljongen och salt, peppar och lite socker, koka upp det. Ta bort kastrullen från plattan och tillsätt smöret och dragonen. Efter det får du inte koka upp det igen. Innan du lägger i smöret kan du ta lite maizena eller blanda lite kallt vatten och vanligt vetemjöl, för att få den lite tjockare.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.