Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dragonstekta fläskkotletter med senapssås

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott med lite variation när det gäller fläskkotletter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda kotletterna med salt, peppar och smulad dragon. Bryn dem i pannan i smör, minska värmen och stek dem nätt och jämnt färdiga. Ta upp och håll varma under folie på ett fat.
  2. Vispa ur pannan med ca 1 1/2 dl vatten till en steksky. Häll upp den i en liten skål. Torka ur pannan och hetta upp den med smör eller olja. Fräs den finhackade löken tills den är glansig, häll på stekskyn och koka upp. Häll i grädden och låt koka 1-2 min. Smaksätt med svensk och fransk senap, soja, salt, peppar och dragon. Rör i kapris, smaka av och servera till de stekta kotletterna.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • monicadanell 12 juli 2009

    Hej idag har jag lagat Dragonstekta fläskkotletter med senapssås ja du det var jätte gott och vilken härlig sås tack Queenie monica

  • 78maria 3 mars 2011

    Denna brukar min mamma göra och den är helt underbar :) En klar :a :)

  • 78maria 3 mars 2011

    5:a skulle det va :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.