Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Drinkbollar med rökt lax

 
Skriv ut

Smaskiga små rackare. Perfekta som tilltugg eller på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör laxkött och potatis i mixer till fin färs. Tillsätt crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
  2. Ställ blandningen kallt så att den stelnar en aning. Forma bollar med vattensköljd sked eller fingrar. Rulla bollarna i finhackad gräslök. Stick ev en tandpetare i varje bulle. Ställ kallt till servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.