Enkelt att göra och lätt att förbereda.
Instruktioner
- Mosa hallonen med hjälp av en gaffel. Passera hallonmoset genom en sil och kasta bort kärnorna.
- Blanda honung och youghurt väl. Vänd försiktigt ner hallonpurén och blanda väl tills färgen
och konsistensen är jämn.
- Vispa grädden hårt och blanda ner den i youghurt- och hallonblandningen.
- Portionera upp desserten i 4 portionsglas och garnera med hallon och mynta eller citronmelissblad.
Servera genast eller täck över med plastfolie och ställ i kylskåp, ej längre än 8 timmar.
Publicerat den
29 november 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det här är en av mina "vartannatårsdesserter" till nyårsmiddagen. Ena året Drömgod hallonmousse, andra året Iskall nyårsdröm. Jag vet inte varför jag valde just det här receptet - förutom att det är underbart gott, har en konsistens som sammet och en färg som får en att vilja BADA i den. Solklar femma i betyg!
jättegod