Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Drömgoda apelsinbiskvier

 
  • Serverar: 22 portioner
Skriv ut

Dom får en frisk smak när man blandar i apelsin smak i biskvierna

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör så här Biskvibottnar
  2. Skålla, skala och mal mandeln. Blanda den med siktat florsocker. Tillsätt de lätt vispade äggvitorna och arbeta ihop till en smidig deg. Spritsa eller klicka ut smeten till unda kakor på bakplåtsklädda plåtar.Grädda ca 15 minuter mitt i ugnen 175 grader. Frys bisvibottnarna. Apelsinkräm
  3. Blanda ingredienserna i en skål. Vispa krämen porös ochn bred den lite toppigt undersidan av kokorna. Låt kakorna bli riktigt kalla, ställ dem gärna i frysen. Glasyr
  4. Smält chokladen och doppa kakornas översida.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.