Ugn 150 grader.
Mät upp mjölmix, majsstärkelse, vaniljsocker och hjorthornssalt.
Rör flytande margarin med socker till en luftig massa och sikta ned de uppmätta ingredienserna i smeten. Tillsätt vatten och blanda ingredienserna väl. Låt degen ligga i kylskåp i ca 30 minuter.
Forma köttbullsstora kulor av degen och lägg på en plåt. Tryck till varje kaka med tummen och skjut in plåten mitt i ugnen.
Grädda i 18 minuter tills kakorna har en krackelerad yta och gyllene färg. Låt kakorna svalna på galler. De kan frysas.
Åh, vad glad jag blir att få ta del av ett glutenfritt recept. Har en kompis vars dotter inte tål gluten och jag vill så innerligt gärna baka en god kaka till henne. Tack!
Margaretha
Åh, vad glad jag blir att få ta del av ett glutenfritt recept. Har en kompis vars dotter inte tål gluten och jag vill så innerligt gärna baka en god kaka till henne. Tack! Margaretha