Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Drömsill

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Slängde ihop min tolkning av Drömsill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj av sillen och lägg den i blöt ca 30-60 minuter, skär den sedan i lagom mindre bitar. Blanda alla övriga ingredienser. Blanda ner sillen. För lite extra sting kan man ha i några droppar tabasco eller lite cayenpeppar. Något salt behöver man då inte eftersom både kaviaren, rommen, och sillen är salta.
  2. Ställ i kylskåpet och låt smakerna dra in i minst en dag, gärna två.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Traveling 9 juni 2011

    Tack för det receptet! :) Gjorde succé både bland buffégäster och familjemedlemmar... för att inte tala om att jag gillade det själv också. ;)

  • inascott 1 april 2012

    Tack för receptet! Bjöd på mitt kalas igår och alla, inklusive jag själv, tyckte den smarrig :)

  • Tienna 25 juni 2012

    Vattnade ur den alltför lite, så att hela anrättning blev för salt efter några dagar i kylen. Men själva röran var jättegod, så med rätt urvattning så hade det varit perfekt.

  • wulcis 17 juni 2013

    Hur länge lät ni sillen ligga och vattnas ut? 30 till 60 är ett ganska stort spann! Vill varken ha för salt eller smaklös sill :-D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.