- Serverar: 6 portioner
- Tid: 10 minuter
Skriv ut
Snabbgjord sill på 10 min! Men aktas för ömtåliga tungor.
Instruktioner
- En mycket enkel sillinläggning!
Öppna förpackningen med sillen. Skär sillen i cm stora bitar.
- Skär löken i små bitar. Hacka sen dillen (hur mycket beror på efter tycke och smak).
Smaka en bit på chilin så du vet om du har fått ett stark exemplar eller en svag. Om du vill ha extra starkt, ta med kärnor! Hacka ner den i små bitar.
- Blanda turkisk yoghurt, majonnäs och tomatpuré.
Rör sen ner kaviar, chili och peppar.
Smaka av med äppelcidervinäger och peppar.
När du sen är nöjd med smaken. Vänd ner sillen.
- Ställ in i kylen tills den är kall men den kan även ätas direkt om så önskas.
Serveras med nykokt potatis, lite sallad, gärna ett ägg och en knäckemacka till så har du den perfekta lunchen!
Publicerat den
26 december 2012
Liknande recept
Skriv kommentar