Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Drottningparfait

 
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Hallon och blåbär ar alltid rätt ihop. Här i denna ljuvliga "glass" Låt parfaiten stå framme ett bra tag innan servering så blir den krämig och god.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda äggulor, socker och vatten i en kastrull. Värm under kraftig vispning till en tjock kräm. Låt kallna. Vispa grädden. Vänd ner den i äggkrämen. Mosa de halvtinade bären och blanda ner. Häll blandningen i en skål eller form. Ställ i frysen. Frystid ca 4 tim. Stjälp upp parfaiten. Garnera med hallon och blåbär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.