Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Drottningparfait

 
Skriv ut

En somrig dessert med blåbär och hallon

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa bären med en gaffel.
  2. Vispa äggulor och florsocker pösigt. Vispa äggvitor och strösocker till ett fast skum. Vispa grädden.
  3. Blanda bärmoset med äggulorna. Vänd ner grädden och sist äggvitorna.
  4. Klä portionsformar eller en stor form med plastfolie. Häll i smeten täck över och frys minst 4 timmar. Låt tina en stund före servering och garnera med bär.
  5. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.