Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Drudes Biff i folie

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Denna rätt skall ursprungligen göras i portion av aluminiumfolie förpackningar, men har funnit att det är mindre arbete, spill och lika bra genom att sätta allt i en eldfast form täckt med folie. Serveras med stuvad potatis, hasselbackspotatis, pommes frites eller vanliga kokt potatis. Mycket bra och lämplig för större familjesammankomster eftersom man kan göra allt klart i formen och lägg den i ugnen 40 minuter innan för att serverar.

Ingredienser

Instruktioner

Stek biffarna i en stekpanna lite, så att de får en skorpa. Och sedan lägga i en eldfast form. Det eldfasta formen bör inte vara större än en passform till köttet. Lök, purjolök och champinjoner skurna i små bitar / strimlor och stek lite. Gör inte brun. Lägg osten i medan grönsaker och svamp är fortfarande varma och blandas så att osten smälter något. Slutligen blanda i strimlad inlagd paprika till "cream mix / topp fyllning." Fyllning sprids över de stekta biffar och täcks med aluminiumfolie. Gör några små hål i folien och sätt in i ugnen på 200 grader i 25-35 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.