Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Drumsticks gremolata

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

I Italien används gremolata traditionellt oftast till att garnera grytor. Jag tycker den passar fantastiskt till att smaksätta kyckling med. Den passar lika bra till fisk och kött. Testa även att späda ut den med lite mer olja och använd som salladsdressing.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop samtliga ingredienser till gremolatan och gnid in kycklingen med den. Lägg drumsticksen i en ugnsfast form och baka i ugnen ca 20 minuter. Kycklingen är färdig när den inte "blöder" när du sticker i den.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.