Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Du och jag

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En fika eller dessert på tu man hand!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält den mörka chokladen över vattenbad. Skär eller klipp ut 2 stycken 4 cm breda remsor av overheaden. Pensla remsorna med den smälta chokladen och kläm samman ändarna och fäst dem med ett gem så att det blir en droppe. Ställ in i frysen för att stelna.
  2. Smält den vita chokladen över vattenbad. Vispa gulan, grädden och florsockret fast. Vänd i chokladen. Tag ut dropparna ur frysen och fördela moussen däri. Ställ i kylskåp i ett par timmar.
  3. Rör samman bären och sockret. Passera genom sil. Lägg upp dropparna på ett fat så att de bildar ett hjärta. Lägg en sked sås i varje droppe och garnera eventuellt med ett par bär. Servera resten av såsen till.

Kommentarer (2)

  • belindha 13 februari 2009

    Det står vaniljsocker uppe i receptet, och florsocker i beskrivningen...?

  • cantara 13 februari 2009

    Borde vara vaniljsocker va? Berätta gärna för detta lät riktigt spännande =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.