En fika eller dessert på tu man hand!
Instruktioner
- Smält den mörka chokladen över vattenbad. Skär eller klipp ut 2 stycken 4 cm breda remsor av overheaden. Pensla remsorna med den smälta chokladen och kläm samman ändarna och fäst dem med ett gem så att det blir en droppe. Ställ in i frysen för att stelna.
- Smält den vita chokladen över vattenbad. Vispa gulan, grädden och florsockret fast. Vänd i chokladen. Tag ut dropparna ur frysen och fördela moussen däri. Ställ i kylskåp i ett par timmar.
- Rör samman bären och sockret. Passera genom sil. Lägg upp dropparna på ett fat så att de bildar ett hjärta. Lägg en sked sås i varje droppe och garnera eventuellt med ett par bär. Servera resten av såsen till.
Publicerat den
1 juli 2008
Kommentarer
Skriv kommentar
Det står vaniljsocker uppe i receptet, och florsocker i beskrivningen...?
Borde vara vaniljsocker va? Berätta gärna för detta lät riktigt spännande =)