Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dubbel kantarelltoast

(1 kommentar)  
Skriv ut

Kantarellstuvning på en macka, det vill säga en Kantarelltoast för verkligen minnet till barndomen!! Dessutom är en toast med kantareller ruskigt gott!! Denna Kantarelltoast är så god att den liksom bara slinker ner och lätt är den dessutom att röra ihop!! :) Receptet räcker till 2 stycken dubbla mumsiga Kantarelltoasts!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp en stekpanna, tillsätt kantarellerna och stek bort vätska.
  2. Häll upp grädden i en tjockbottnad kastrull och reducera den tills den blivit behagligt tjock.
  3. Tillsätt kantarellerna och smaka av med salt och peppar.
  4. Rör ner parmesanosten.
  5. Stek brödskivorna i smör tills de blivit gyllenbruna och spröda.
  6. Lägg brödskivorna på papper att torka ett ögonblick.
  7. Lägg en brödskiva på en tallrik/assiett, lägg på kantarellstuvning. Lägg en andra brödskiva över och toppa toasten med kantarellstuvning.
  8. Klart!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gertluddpowwel 10 mars 2013

    Super mumsigt med parmesanost i, gav en väldigt fin och rund smak, dock redde jag stuvningen med maizena också.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.