Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dubbelfläder-pannacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ta vara på fläderbären. De kan bli en verkligt kunglig dessert. Enkelt är det också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg två av gelatinbladen i blöt. Koka upp bären med sockret och koka några minuter. Tillsätt grädden. Värm. Lägg i gelatinbladen och låt dem smälta. Koka en dryg minut. Mixa slät med en mixerstav. Häll upp i serveringsglas eller formar. Ställ i kylskåpet minst tre timmar.
  2. Lägg tre gelatinblad i blöt. Smält på svag värme. Rör hastigt ner i den färdiga fläderblomssaften. Häll vätskan överst i serveringsglasaen. Stick ner en citonmelissbladbukett som på bilden. Ställ i kylskåp några timmar till.
  3. Njut. gärna med en blyg Sauternes.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.