Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dubbelmarinerad fläskfilé

(1 kommentar)  
  • Tid: 1 dag
Skriv ut

Passar jättebra med potatisgratäng och grönpepparsås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredieneserna till marinad 1. Lägg köttet och marinaden i en påse i 3 timmar till 1 dygn. Lägg sen köttet i en ugnsform och stek i ugn på 225 grader i 45 minuter. Låt köttet kallna, skär upp det i skivor.
  2. Blanda ingredienserna till marinad 2. Lägg i köttet och marinaden i en påse, låt ligga ca 3 timmar. Lägg upp köttet och dekorera med granatäppelkärnor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Annika00 1 februari 2011

    Jag bytte ut fläskfilé mot Kycklingfilé. Vilken succé denna rätt blev på min 40-års fest.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.