Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dubbelmarinerad rostbiff.

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 7 timmar
Skriv ut

Enkel och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finputsa köttet, lägg köttet i 2 st plastpåsar häll på marinad nr1. Låt det ligga i 3 timmar vänd då och då.
  2. Lägg köttet i en långpanna och stek det med en kött termometer vänd steken efter halva tiden ca: 40min, i 175 grader tills nålen visar 65grader. L
  3. Lägg sedan köttet i folie och låt svalna. Sedan skär köttet i tunna skivor och lägger skivorna i en skål och häller över marinad nr 2.
  4. Låt skivorna ligga där i 4 timmar blanda om någon gång. Det går att frysa köttet i marinaden(2) om man skulle få över .
  5. Gott att äta till är bakad potatis, potatis gratäng och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • isakssonvistrom 2 oktober 2011

    Jättegott ;)

  • lotta42 2 oktober 2011

    Kul att du tyckte om den ,:)

  • Simzon 6 oktober 2011

    Ser spännande ut, kan man använda älgstek till detta recept?

  • lotta42 6 oktober 2011

    Det går utmärkt med älgstek Lycka till simzon :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.