Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dubbelpanerad gösfilé med remouladsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Matyoghurt är ett alternativ till grekisk eller turkisk yoghurt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samtliga ingredienser till remouladsåsen. Ställ kallt till servering.
  2. Salta filéerna. Blanda parmesanost och ströbröd. Doppa och vänd fisken i mjöl, ägg och sist i ost- och ströbrödsblandningen.
  3. Bryn smöret och stek fisken 2-3 minuter på varje sida till vackert gyllenbrun färg. Servera med remouladsås, nykokt potatis och citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.