Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dubbla chokladnötkakor med fyllning

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegoda

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mal nötterna, sikta ner florsockret och kakaon. Vispa vitorna hårt och vänd ner dem försiktigt. Lägg smeter i klickar, ej för stora på bakplåtspapper.
  2. Grädda i 175 grader i 10 minuter. Låt kakorna kallna på plåten. Rör ihop kaffe och vetemjöl och låt det sjuda upp på svag värme under vispning.
  3. Tag kastrullen från värmen och rör ner äggulan. Blanda rumsvarmt smör, florsocker, vaniljsocker och kakao. Blanda ihop de båda krämerna försiktigt.
  4. Lägg ihop kakorna med kräm emellan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.