Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dubbla havrekakor med citronsmörkräm

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott när de söta, frasiga havreflarnen möter den syrliga citronkrämen

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret och blanda i de andra ingredienserna. Rör till en jämn smet. Klicka ut på bakplåtspapper. Tänk på att inte göra det för tätt, eftersom de flyter ut. Grädda i 175 grader ca 10 minuter eller tills de blivit fint bruna. Låt kallna på plåten. Rör smör och florsocker poröst. Tillsätt vaniljsocker,äggula och det rivna skalet av citronen och så mycket av saften av citronen som behövs för att få den syrlig. Lägg ihop flarnen med krämen emellan.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • blunddocka 22 oktober 2010

    Sött och surt=alltid gott!!!!

  • ingbrittan 28 april 2012

    Muuuuums vad goda de kakorna var...........

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.