Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dulce de leche-pannacotta

 
Dulce de leche-pannacotta Dulce de leche-pannacotta
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Så himmelskt gott. En pannacotta med kola smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka burken med den kondenserade mjölken i en stor panna med vatten, jag kokade i 2 timmar och tyckte det blev perfekt. Vattnet ska hela tiden täcka burken annars kan det bli till att skura köket. Efter att burken har kokat ska den kylas i kylskåpet och där kan man förvara den i flera dagar.
  2. Lägg gelatinet i blöt.
  3. Låt grädde och dulce de leche koka upp under omrörning i en kastrull.
  4. Krama ur gelatinbladen och lägg ner i kastrullen. Rör tills gelatinet smält. Låt gräddblandningen svalna lite innan du häller upp i fyra dessertskålar. Låt stelna i kyl i minst 2 timmar.
  5. Dekorera pannacottan valfritt, ät och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.