Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dumlekaka

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mycket god och enkel att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst Blanda i vetemjöl, kakao, bakpulver, kokande vatten Grädda kakan i 175 grader 30-35 minuter
  2. Dumlesmet: Koka ihop smör, grädde, dumlekolor Blanda i vaniljsocker
  3. Dela kakan på mitten och bred på hälften av Dumlesmeten. Lägg ihop de båda delarna och bred resten av smeten på överdelen. Servera med en klick grädde

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.