Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dumlekaka med Nobless

(4 kommentarer)  
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Enkel och går snabbt att göra. Fick den som fredagskaka på jobbet och kunde ha ätit upp alla själv!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop smör, socker, vetemjöl och bakpulver. Jag brukar använda matberedaren. Dela upp i 24 lika stora delar. Lägg en dumlekola i varje del, dega ihop. Lägg klumpen i aluminiumform. Sätt in i ugn 175 grader ca 10-12 minuter. Direkt när man tagit ut dem ur ugnen så lägger man på en Nobless. Ätes kalla och bra att frysa.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • carnis 29 december 2008

    Hur god som helst, en riktig lyxkaka. Vill man kan man snåla in och ta en halv dumle det blir väldigt gott ändå

  • caroliine92 30 september 2009

    jag älskar verkligen dessa kakorna ! Gör bara inte samma misstag som jag och ha dom inne frö länge, dom är fortfarande goda men hårda !

  • Svartavera 25 februari 2010

    Åh.. detta verkar vara riktigt mumsigt! Nu ska det bakas =)

  • moam01 23 oktober 2013

    Oh de är så goda!!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.