Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dumlemousse med rom

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Har inte provat, men låter gott!!

Ingredienser

Instruktioner

Smält hackad choklad i en skål över en kastrull sjudande vatten. Vispa gulor och socker poröst. Blanda ner kaffe och sprit i äggsmeten. Vispa samman grädde och crème fraiche till en mycket lättvispad och rinnig smet. Blanda ner chokladen i äggsmeten. Vänd ner »gräddfraichen« och rör så lite som möjligt. Varva moussen med hackade dumlekolor i koppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.