Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dumpling med vildand & murklor i en shisobuljong

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Blanda vildandfärs, korvfärs, hackade örter och de finhackade toppmurklorna. Krydda med salt och peppar. Placera en liten boll av smet på varje wontonark, pensla med vatten runt omkring. Vik arket över smeten och nyp ihop kanterna.
  2. 2. Blanda buljongen med alla grönsaker. Koka i 10 minuter. Sila och sjud upp. Sjud dumplingen i buljongen på svag värme i ca 5?8 minuter. Servera med bär och lite strimlad shiso.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.