Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dumplings med krabbröra

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Kinesiska små knyten med en annorlunda fyllning, nämliga krabba och senap.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pressa vattnet ur krabbköttet, kärna ur och finhacka chilin. Blanda det med resten av ingredienserna till fyllningen.
  2. Lägg ut degplattorna och lägg ca 1 msk fyllning på varje. Dutta lite vatten runtom halva degplattan och försegla kanterna hörn mot hörn. Ångkoka ca 8 minuter.
  3. Servera med en sallad och soja att dippa i.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.