Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dumplings med kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Små, fyllda, kinesiska degknyten med smakrik sås. Wontondeg hittar du i asiatiska butiker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka chilin och rör ihop dipsåsen. Skiva löken tunt, skala och finhacka vitlöken. Rör ihop fyllningen.
  2. Lägg ut några degplattor i taget och lägg en rågad tesked fyllning i mitten. Fukta kanterna med ytterst lite vatten. Nyp ihop uppåt till ett knyte.
  3. Sjud i omgångar med rikligt med saltat vatten ca 3 minuter, tills de flyter upp till ytan.
  4. Servera med dipsås och ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.