Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dumplings med räkor och pilgrimsmussla

 
  • Serverar: 18-20 portioner
Skriv ut

Kinesiska små knyten fyllda med skaldjur. Servera som förrätt, tilltugg eller huvudrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka pilgrimsmusslor och räkor grovt. Finhacka alla grönsaker och blanda försiktigt med räkor och musslor i en bunke till en jämn smet. Om smeten är lös och vattnig kan man tillsätt lite maizena. Låt vila i kylskåp ca 15 minuter.
  2. Lägg ut dumplings- eller wontonplattorna och lägg ca 1 msk fyllning på varje degplatta. Dutta lite lätt med vatten och försegla kanterna hörn mot hörn. Vecka kanten. Ångkoka knytena i ca 8 minuter.
  3. Servera med en god sallad och en soja att dippa i.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.