Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Äldste sonen (snart 7 år) egenkomponerade fisksås. Funkar både kall och varm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda crème fraiche och majonnäs. Rör ned övriga ingredienser. Späd ev med mjölk/grädde för rinnigare konsistens.
  2. Serveras med fördel till stekt fisk, kokt potatis/ris, kokta ärtor och rivna morötter.
  3. Tips: Hacka ned kokta ägg och/eller hackade räkor och/eller finhackad rödlök och använd som fyllning i smörgåstårta eller som röra i bakpotatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mammuten80 19 augusti 2011

    duktig kille du har ;-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.