Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Efterrättskaka

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Bara så gott

Ingredienser

Instruktioner

Pressa den heta skalade potatisen och ställ torrt och kallt över natten täck inte över för potatisen ska få tid att lufttorka lite grand. Dela äggen i gulor och vitor rör gulorna riktigt pösiga tillsammans med sockret vänd försiktigt ner mald mandel och citronskalet i den pösiga smeten sist tillsätts potatisen och potatismjölet. Vispa äggvitorna riktigt hårt och vänd ner varsamt i smeten grädda i en väl smord form(rund) i 165 grader 1 timme.servera med röd sylt och vispad grädde garnera med florsocker över kakan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.