Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Egen saltad julskinka

(1 kommentar)  
Skriv ut

Ett recept som min svärmor gjorde på färsk julskinka.

Ingredienser

Instruktioner

Gnid in skinkan med salt, salpeter och socker. Låt ligga i 2 dagar. Koka en lag på vatten salt, socker och salpeter. Skinkan läggs i den kalla lagen. Får ligga så i 14 dagar

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • KatjaT 17 november 2010

    Undrar om den måste stå i kylen i 14 dagar eller det räcker med kall matkällare? Verkar vara enkelt tänkte testa :-D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.