Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Egen tandoorikrydda

(1 kommentar)  
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Gör din egen kryddblandning!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla kryddorna väl. Förvara i tät burk i mörker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • The_mama97mia 6 april 2010

    tack för receptet, jag hade inte gurkmeja hemma, tog en gnutta mild curry. Mkt god smak och mycket smak blev det på kycklingfiléerna här. Ger en fyra eftersom jag inte följde rec till punkt och pricka.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.