Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Eget smör

(1 kommentar)  
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Kan vara skönt att göra om man oroas över tillsatser eller tycker det är kul med eget

Ingredienser

Instruktioner

Låt smöret bli mjukt, rumstempererat Vispa ( Elvisp )smöret kraftigt med olja o vatten. Smaka av med salt ca ½tsk

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • katjanilsson 23 augusti 2011

    Tack för ett jättebra recept! Busenkelt med perfekt resultat! Jag har också blandat med olivolja (extra virgin). Går perfekt att frysa in också. Mvh Katja :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.