Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Egna geléhallon

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Hemmagjort godis som är så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg bakplåtspapper i en form som är 15 x 30 centimeter.
  2. Tina hallonen och pressa dem genom en sil. Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
  3. Koka upp vatten, socker och honung till 150 grader. Rör i hallon och citronsyra.
  4. Ta upp gelatinet och smält det i en kastrull. Blanda ner i hallonen.
  5. Häll smeten i formen och ställ kallt för att stelna. Skär i bitar och rulla dem i socker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.