Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Egons fiskfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En ljuvligt god fiskrätt att bjuda på. Passar bra med pressad potatis eller ris och en grönsallad till. Ett vitt vin (gärna Riesling) rekommenderas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fiskfiléerna lägges i en väl smord eldfast form. Bred championcrémen och kaviaren på fisken Blanda curryn med grädden och häll över försiktigt. 200 grader i 25-30 minuter . Prova försiktigt i mitten att fisken är genomkokt innan den serveras. Garnera med räkor, citronklyftor och dillkvistar.
  2. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • maneten 13 april 2009

    Hej! Det var delade läger om denna rätt. En del tyckte det var jättegott men de var också svampälskare, medan den andra halvan tyckte det var på tok för mycket champinjonkräm. Men betyget är från svampälskarna och de som inte älskar svamp satte en nolla.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.