Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Egyptisk kofta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Påminner om järpar men med en annorlunda smak än våra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med den hackade löken, den hackade persiljan och kryddorna. Pressa ned vitlöken.
  2. Vispa ägget väl och rör ned i smeten. Blanda väl.
  3. Gör långa korvar av färsen och trä på grillspett. Låt dem ligga i kylen minst 3 timmar.
  4. Grilla dem och njut! Bäst resultat får du på en utegrill, men även att grilla i ugnen går bra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.