Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Eilennas fetaostkyckling

(11 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Detta receptet hittade jag på familjeliv och provade i går. Det gjorde succé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingstrimlorna så de får färg, kydda med grillkrydda och lägg dem i en form.
  2. Blanda övriga ingredienser i en skål, blanda väl och smaka av med soltorkade tomater och pesto, salt och peppar.
  3. Häll såsen över kycklingen och låt den steka i klart i ugnen, 225 grader, 20-25 min. Servera med klyftpotatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (11)

  • Ylvasvea 13 mars 2009

    Detta var en klar höjdare! Alla tyckte om den, så även min flicka, och det säger mycket! Tack för ett bra och smakligt recept!

  • Majsan100 14 mars 2009

    Verkligen jätte gott, halverade dock "såserna" och det funkade det med!

  • Majsan100 14 mars 2009

    Verkligen jätte gott, halverade dock "såserna" och det funkade det med!

  • MarieKlang 27 april 2009

    Kanon god och super enkel att göra. En given bjudrätt då det går att förbereda till max. Testade med spagetti till och det funkade kanon =)

  • essim 16 augusti 2009

    Väldigt god och lättgjord rätt. Jag lade till svarta oliver och så hade jag missat att köpa creme fraiche så jag tog matyoghurt i stället som jag hade hemma, gick jättebra.

  • eva_jonte 8 oktober 2009

    Detta recept är i toppklass! Kan nog säga att det är det godaste som jag tillagat - min pojkvän instämmer!! :-)

  • farmoringer 18 oktober 2009

    Det här var gott. Lätt att göra och tog inte så lång tid.

  • frucaos 8 augusti 2010

    Gott, men vi minskar nog lite på fetaosten nästa gång - tyckte det blev i mesta laget. Vi åt den med pasta, det gick alldeles utmärkt.

  • Annrh 2 september 2012

    Suveränt gott! Hade dock varken pesto eller matlagningsgrädde hemma men tog lite standardmjölk bara, en skvätt, och uteslöt peston eftersom det ändå inte är en favorit. Blev verkligen supergott!!! Och så enkelt! Nästa gång ska jag testa följa receptet och förbereda innan för det här är verkligen en rätt som förtjänsas att lagas om och då måste man ju testa orginalreceptet för att se om det blir bättre när det är som du säger att det ska vara. Gott blev det iaf. En solklar femma! /Anna

  • malin_olsson50 2 januari 2013

    Fantastiskt gott!!:) Vi hade ugnsrostade grönsaker till. Som sagt, enkelt och gott!

  • mmarabou 3 november 2014

    Jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.