Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ekebos fruktkaka

 
Skriv ut

Fruktmängden gör att den här kakan håller sig länge. Lika god och saftig.

Ingredienser

Instruktioner

Rör smör, honung och farin poröst. Tillsätt äggen, ett i sänder, och apelsinskal. Vispa en stund. Blanda mjöl, bakpulver och torkad frukt och rör ner i smeten. Tillsätt grädden och bred ut smeten i smord, bröad form, rymd ca 2 liter och grädda i 150-175 grader ca 1 timme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.