Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Eldig musselpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

God och kryddig

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt musslorna rinna av. Fräs purjolök och curry med fett i en gryta. Tillsätt vin och buljong, låt koka ca 10 minuter.
  2. Vispa ut mjölet i lite av grädden. Häll redningen i grytan under omrörning. Tillsätt resten av grädden och sambal oelek. Låt koka 3-5 minuter.
  3. Tillsätt paprika, tomat och musslor. Låt allt bli varmt. Smaka av med salt och peppar. Servera till nykokt pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.