Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Elenors Tonfiskpasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Min kusins pastarätt som är så enkel, snabb att göra och så Jättegó!

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan. Häll tonfisken med oljan i en serveringsskål, dela sönder den med en gaffel. Hyvla parmesanost efter tycke och bryt sönder i småbitar och blanda med tonfisken. Klipp eller hacka sönder basilikan och blanda ner den. När pastan är färdig, häll av vattnet och blanda ner den varm i tonfiskröran. Rör runt. Salta och vrid ett par varv med pepparkvarnen. Servera sallad och ett gott grovbröd till!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pia61 2 april 2009

    Gott är också att blanda i lite svarta oliver, kokta haricot verts, halverade coctailtomater och strö över pinjenötter. Salladen är god att äta kall också.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.