Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Elins gratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nu när man börjar att längta efter matjessill - här kommer en variant på det.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva potatisen och lägg den på ett smort ugnssäkert fat. Skölj och strimla purjolöken och lägg den över potatisen. Fördela sedan sillen överst och häll på grädden. Den skall nätt och jämnt täcka sillen. Strö på ströbrödet och lägg på några smörklickar. Grädda i 250 grader tills gratängen fått fin färg, 10-15 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • maggan123 22 november 2008

    jag lagade denna gratängen idag,den var supergod,jag serverade kokta ägghalvor och köttbullar och prinskorv till,supergott. MVH. maggis123

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.