Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Elins Kasslerwok

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt att göra och är enkel att variera!

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att koka nudlarna nästan färdiga, gärna i en buljongtärning tex grönsaks. Skölj dem sedan i kallt vatten. Strimla sedan kasslern. Stek äggen som en äggröra med lite vatten och salt och lägg dem sedan på en tallrik. Stek kasslern lite gyllenbrun, tillsätt sedan grönsakerna och stek ihop tills grönsakerna är nästan klar. Blanda ner äggen och klippta nudlar. Krydda sedan med soya, sweetchili, salt och peppar. Vill man ha lite mer sting kan man krydda med lite sambal oelék eller chilipulver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.