Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Elisabeths cocopeanut chicken

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En sydafrikansk kycklingrätt som bara är så god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklinglårfiléerna i tre bitar och pudra mjöl över kycklingen.
  2. Stek bitarna i smör i en het panna. Lägg över i en skål och strö över de torra kryddorna.
  3. Strimla löken och paprikan och stek med den röda currypastan.
  4. Flytta över kycklingen och tillsätt alla ingredienser. Koka upp och låt sjuda ca 10 minuter och smaka av med salt.
  5. Strö över hela nötter och servera med brunt ris med dadlar och citron.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • stunberg 20 augusti 2010

    Bjöd på detta när min pappa var på besök och rätten fick sånt bra betyg att min pappa kommer tillaga detta på hans herrmiddag nästa helg!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.