Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Elisabeths goda fisksuffle

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Fisksuffle med Räksås

Ingredienser

Instruktioner

  1. 150 grader varm ugn.45 minuter Fräs ihop smör och mjöl och späd med mjölk.vatten och fond.Låt koka ihop några minuter. Tag av från värmen och rör ner äggulorna och den fint hackade fisken. Smaka av med salt och peppar. Häll smeten i en väl smord suffleform.Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner dem försiktigt i smeten.
  2. Sås Hacka schalottenlöken fint och stek sen mjuk i smör. Blanda i creme fraiche.Rör i fond och finhackad dill och gräslök.Hetta upp blanda i de skalade räkorna.
  3. Servera med vitt bröd och ett glas vitt vin till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.