Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Elisabeths kålsallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 9 timmar
Skriv ut

En god och nyttig sallad. Det tar tid eftersom vitkålen ska marineras men för övrigt hur enkel som helst att göra. Lycka till!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finstrimla vitkålen och marinera i vinäger, salt och peppar över natten.
  2. Riv moroten och äpplet grovt, blanda ner vitkåk, morot och äpple med creme fraiche och pepparrot i en skål. Låt stå en stund innan den severas.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • barnbarn 10 mars 2009

    Jättegott.Ska självklart göra det flera gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.