Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Elisabeths långpannekaka

 
Skriv ut

Den här kakan är ingen smalkaka, men mycket god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ägg, smälta fettet och vatten Rör ihop mjöl och kryddor Blanda alltsammans och häll i en klädd eller bröad 35x45 plåt. Grädda i 175 -200 gr i ca 20 min
  2. Låt kallna
  3. Bred ut smörkrämen och låt den stå i kyl eller frys innan du häller över den smälta chokladenoch låter den också kallna efteråt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.