Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ellas fyllda spätta i kokosmjölksås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god variant på spätta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken. Salta filéerna lätt. Lägg 2-3 sockerärtor i varje filé och rulla ihop.
  2. Fräs paprikatärningarna, vitlök, ingefära och currypastan i smöret i en låg gryta. Sedan i med buljongtärningen, häll på kokosmjölken och créme fraiche och koka upp. Smaka av såsen med salt och peppar. Lägg ner fiskrulladerna i såsen och låt sjuda under lock i ca 6-8 minuter.
  3. Servera: Strö över finhackad persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.