Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ellens kryddiga aprikoser

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En inläggning till viltkött, paté och mycket mycket annat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj aprikoserna. Lägg dem i blöt i hett vatten. Koka upp allt till lagen med alla kryddorna och låt den koka ett par minuter.
  2. Lägg i de klippta aprikoserna i en burk och häll över den varma lagen. Lagen bör täcka frukten. Slut till burken väl. Låt den mogna i ca 1 vecka i kylskåp.
  3. I kylskåp håller den här inläggningen i ett par månader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.