Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Elles marinerade rostbiff

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 3 dagar 3 timmar
Skriv ut

En lite annorlunda rostbiff som man marinerar innan tillagning

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop marinaden i en påse. Lägg i köttet och låt marinera ca 3 dygn.
  2. Torka av marinaden och gnid in köttet med salt och peppar. Lägg det i en lagom stor ugnsform.
  3. Stick i en köttermometer i den tjockaste delen av köttbiten och ställ in i nedre delen av ugnen på 125 grader. Stek till innertemperatur 60°. Det tar ca 1 ½ timme för 1 kg kött.
  4. Låt köttet kallna och skär det i lövtunna skivor.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • yvann 30 juni 2012

    vilken temperatur ska ugnen ha?

  • elleave 30 juni 2012

    Oj! Det ska vara 125 grader =)

  • monicadanell 14 juli 2012

    Hej har gjort rostbiff idag så god kommer att göra den fl gånger solklar 5 till dej monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.