- Serverar: 6 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
En god vilträtt med mört kött....
Instruktioner
- Skär steken i tunna skivor och lägg dem överlappande på rad i en ugnsfast form. Blanda resten av ingredienserna och häll det över köttet. In i mitten av ugnen i 1 och en halv timme.
- OBS!!
Inget salt eftersom soyan saltar tillräckligt...
Sen tror man kanske att man bränner det i ugnen eftersom det blir en ganska svart yta ganska fort, men det är soyan som gör det svart, så man behöver inte oroa sig.....
Man får välja tillbehör själv, men potatis,ris och potatisgratäng går bra....
Publicerat den
23 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Prövat och ätit! Verkligen mört och mkt gott! Den blev lite mörk, vore bra om du skrev vilken värme och varmluft/ej varmluft i receptet. Men definitivt mkt bra recept